Dingetjes regelen voor 3e chemo morgen

Nagels lakken tijdens chemokuur

Morgen krijg ik de 3e chemo en ik ben een beetje bezig met de voorbereiding voor de week daarna. Maandag met de oudste schoolspullen gekocht, dat was erg gezellig al was ik thuis helemaal gesloopt. Dinsdag naar de oncoloog geweest, woensdag naar de klinisch psycholoog in het ziekenhuis.

De volgende keer sla ik over bij de psycholoog. We zijn dan waarschijnlijk op de camping. Ik ga er niet voor terug komen en eigenlijk lukt het me wel zelf. Volgens hem was ik een sterke vrouw, had ik het best op een rijtje allemaal en deed ik het goed. Ik groeide een beetje van dit compliment en realiseer me dat dit bijzonder is. De beste man had mij 6 jaar terug moeten zien, toen had ik dit niet getrokken allemaal. Dat was een heftige tijd en ik ben nog steeds blij met de hulp die ik toen kreeg.

Vandaag naar de markt geweest om wat lekkere snoepjes te kopen voor volgende week. Een stukje kaas en een extra stukje voor volgende week, want dan ben ik niet in staat om naar de markt te gaan.

Terwijl het haar op mijn hoofd steeds minder wordt, is het jammer dat het op andere plaatsen niet gewoon ineens allemaal uitvalt, dus daar heb ik wat aan gedaan en ik heb ook na maanden mijn teennagels weer eens gelakt. Dan lijk ik wat minder ziek vind ik zelf.

Geef een reactie