Lief zijn voor jezelf

lekkere dingen op de markt
Iemand leerde me 2 jaar terug dat ik lief mocht zijn voor mezelf. In het kader van ‘heb je naaste lief als jezelf’. Dat begint dus bij het liefhebben van jezelf, dan kun je ook je naaste beter liefhebben. En langzaamaan lukt me dat ook steeds beter.

In het kader van voedsel is het niet altijd handig om lief te zijn voor mezelf, dan vliegen de kilo’s eraan.

Maar ja, ik liep gezellig op de markt met mijn dochter, waar allemaal lekkere dingen te koop zijn voor weinig geld. Het vooruitzicht van de 2e chemo morgen in mijn hoofd, bedacht ik vandaag erg lief te zijn voor mezelf. De nootjes zijn heerlijk, ik probeer er ook wat te bewaren voor mijn man vanavond. De koeken zijn ook voor vanavond en de snoep voor volgende week als ik nergens trek in heb, maar wel in gekke en ook lekkere smaakjes.

Geef een reactie