Make me a river – Valentijnsdag

Rivieren van levend water

Valentijnsdag

Valentijnsdag is het vandaag en ik heb er niets mee. Ik kan me geen bloemetje herinneren, maar dat komt vast omdat ik vroeger altijd riep dat ik meer van planten hield dan van bloemen en omdat ik niet heel erg enthousiast reageerde als ik ze dan eens kreeg. Zelf kom ik ook nooit op het idee om mijn man iets te geven op die dag.

Intimiteit

Vandaag wil ik alle liefde die ik heb uitdelen aan iedereen om me heen, maar ik schiet altijd tekort. Ik verlang naar intimiteit met God. Intimiteit is niet iets vanzelfsprekends voor mij. Het is iets wat ik heb moeten leren. Mijn man en kinderen hebben het me geleerd en nog wat andere mensen. Het gaat steeds beter. Maar soms donder ik weer een stukje terug omdat ik even iets minder vertrouwen heb. Na een tijdje krabbel ik weer op en heb ik weer wat geleerd. Geleerd dat ik toch wat meer vertrouwen mag hebben soms in God en de mensen om me heen.

Vandaag wil ik me laten vullen met Gods liefde. Stroom met Uw liefde door me heen, want U heb ik nodig Heer. Wat geweldig dat U zingt over mij, vul mijn hart als ik verlang naar U! Laat weer stromen van levend water uit mij vloeien. Zodat ik meer liefde kan uitdelen vandaag en altijd.

‘Make Me a River’

Make me a river

In the morning when I rise
Jesus be my eyes
Before the day rushes in
With You is where I begin
As You sing over me with Your love
I will sing praise for all You have done
Fill my heart as I hunger for You
Flood my mind with Your wisdom, Your mercy, Your truth

Father, make me a river
Come living water
Flow through me
You are the One that I thirst for
So come living water
Flow through me

Guide every step I take
Lord, let me not wander away
Father, fill every word I speak
With the same grace that You’ve given me
Touch the world with my hands, they are Yours
Let my love show the lost that You are the Lord

Father, make me a river
Come living water
Flow through me
You are the One that I thirst for
So come living water
Flow through me

Make me a river
Make me a river

Let the river flow

Father, make me a river
Come living water
Flow through me
You are the One that I thirst for
So come living water
Flow through me

Let the river flow (Father, make me a river)
Let the river flow (Living water, flow through me)
Let the river flow (Father, make me a river)
Let the river flow (Living water, flow through me)

Father, make me a river
Come living water
Flow through me

1 gedachte over “Make me a river – Valentijnsdag”

Geef een reactie