Meivakantie, even alleen

Maribu Hoek van Holland

Lekker uitrusten in de meivakantie, dacht ik. Maar zoals altijd deed ik weer teveel. Om te beginnen ging mijn werk natuurlijk gewoon door en ik heb een dag extra gewerkt op koningsdag. Ook de was gaat altijd door. Ik ging 2 daagjes uit samen met de jongste. Ze had een afspraak bij de orthodontist. Ze hield haar feestje en ik ging mee en bracht iedereen thuis. We gingen een andere dag naar een kinderspeelparadijs met een vriendinnetje. Toen mijn man ook een dag vrij was gingen we met zijn allen een dagje uit naar vrienden. De oudste had 2 logees voor een nachtje en de jongste 1 logee weer een andere nacht.

En nu ben ik op. Ik word moe van de rommel in huis en van de aanwezigheid van iedereen. Ik zou boodschappen gaan doen, maar ik stap in de auto en ga een eind rijden. Het wordt onze favoriete strandtent in Hoek van Holland, maar dit keer in m’n eentje. Gelukkig lust ik koffie sinds de chemo en ik drink er zelfs twee. Misschien word ik daar wakker van. Dan kan ik straks weer terug naar huis rijden, want dat dijkje vond ik toch wel eng net op de heenweg, zo slaperig. Hoewel het heerlijk is even alleen, wil ik weer terug. Morgenmiddag hebben we nog iets leuks op het programma staan, met zijn allen!

2 gedachten over “Meivakantie, even alleen”

Geef een reactie