Vier het leven!

Concert gemist

Het zit me nog steeds niet lekker. We hadden er zo’n zin in. Na maanden stress over ‘wel of geen kanker’ was ik wel toe aan een avondje uit. MWS is mijn favoriete zanger en 30 april 2015 zou hij een concert geven in Ahoy. Al maanden tevoren had ik kaartjes besteld, want ik mis geen concert van Michael in Nederland. Sinds ik als wat oudere tiener, in een klein christelijk boekwinkeltje in mijn woonplaats, mijn eerste cd kocht ben ik fan van zijn muziek.

Toen kreeg ik een telefoontje van de gynaecoloog met de mededeling “u wordt morgen geopereerd”. Ze had goed nieuws, “misschien valt het allemaal mee en is het toch geen kanker”.

‘Shit, dat concert gaat nu niet door’, flitste later die dag even door mijn hoofd. Maar meteen duwde ik het weg ‘een concert is niet belangrijk, je gezondheid gaat voor’.

Inmiddels weet ik beter. Leuke dingen doen, alleen of samen met anderen zijn wél belangrijk. Ziek of niet ziek, wel of geen kanker of wat ook, maar vier het leven! Doe wat wel kan, heb ik geleerd. Nou ja, soms vergeet ik het en ga ik weer helemaal op in het leven van elke dag, baal ik van wat niet kan of maak ik me druk om dingen die ik toch niet kan veranderen. Dus ik herinner mezelf er regelmatig aan. Er zijn nog zoveel leuke dingen te doen. Om al die dingen te blijven doen ben ik minder gaan werken dan voorheen. Zodat ik genoeg energie over heb voor m’n gezin, cursus, kerk, kring, vrienden en nog meer.

2 cd’s!

Wat Michael betreft ga ik in de herkansing. Wanneer hij weer in Nederland komt weet ik niet, maar hij brengt in februari 2 nieuwe cd’s uit! Gewoon 2 tegelijk he! Echt te gek, ik heb al weken voorpret sinds ik het hoorde. Dat ik eigenlijk wat minder moet uitgeven nu ik minder werk, daar heb ik even lak aan en ach, via iTunes is ’t iets goedkoper toch? Ik heb ze gewoon verdiend en met goede muziek is het leven een stuk leuker. Er zijn staan al 2 nummers op YouTube waar ik helemaal blij van word, ‘Surrounded’ en ‘A Million Lights’.

Ik moet iets bekennen, ik heb bijna alle cd’s van MWS, op 1 of 2 na, én de eerste vind ik ook nog steeds mooi!  Ik zing ook graag oude ‘liedjes’ namelijk. Deze bijvoorbeeld, is toch geweldig?

Wordt vervolgd zodra de nieuwe cd’s er zijn en ik ze helemaal heb geluisterd.

4 reacties op “Vier het leven!

Geef een reactie