/ / 25 doden opgewekt

25 doden opgewekt

LEVEN MET GOD 🙏🏻
David Hogan

Facebook

Misschien komt het door de wijn dat ik wat overmoedig werd en meteen reageerde op  Facebook vanmiddag. Maar lees ik dit nu goed? “Onder de bediening van David zijn honderden doden opgewekt en zelf heeft hij circa 25 doden opgewekt.” Het staat er echt hè. Dat David zelf 25 doden heeft opgewekt. Als hijzelf echt tot deze grote dingen in staat is, dan is het toch goed om op zijn minst erbij te vermelden dat het in Jezus’ naam was?

Opgewekt?

Of ze echt lichamelijk dood waren, daar doe ik geen uitspraak over vandaag. Wanneer ik daaraan zou twijfelen jaag ik misschien mensen tegen me in het harnas en ik wil het wel een beetje leuk houden. Maar stél nu, ze waren dood en christen. Dan waren ze bij Jezus (en eigenlijk helemaal niet dood dus). Toen werden ze opgewekt door David Hogan en kwamen weer terug op aarde. Op deze aarde, met nog steeds al dat onrecht, hongersnoden, ruzies, dwalingen en oorlogen.

Ik vraag me af, word je daar nu ‘opgewekt’ van? Of juist helemaal niet blij en verlang je heel erg terug naar de hemel, waar Jezus is?

Vertel het me maar…

Revival Alliance Network organiseert binnenkort een leidersmiddag bij Shelter in Haarlem. Ik denk dat ik het niet wil weten. Welke en hoeveel leiders uit Nederland er zullen komen, wat ze er gaan leren van David Hogan en zelf daarna willen gaan ‘oefenen’.

Misschien begrijp ik het gewoon helemaal niet. Leg het me maar uit dan en reageer gerust hieronder. Of vertel het mij later, als je bent geweest.

Sorry dat ik er wat cynisch van werd. Mijn reactie op Facebook heb ik inmiddels verwijderd. Ik drink er nog een wijntje op. Al lachen mijn man en kinderen me altijd uit, omdat ik na één glas al klaag over mijn benen. Maar het is wel goed voor mijn humeur.

5 Comments

  1. Eigenlijk ben ik verbijsterd over wat ik lees op over de 25 opgewekte doden. Ik heb waardering voor het stukje wat je hebt geschreven. En of het waar is? Geen idee, maar ik geloof absoluut niet dat dit van God komt. Satan komt met leugens, tekenen en wonderen 2 Thess. 2: 9. Op het blog van Kars Hardebol heb ik naar de filmpjes gekeken. Nare filmpjes om te zien. Ik heb ze niet uit willen zien. Laat je niet in de war maken. Dit hoef je niet te geloven. Zelf heb ik 9 jaar in een pinkstergemeente doorgebracht. Ik heb er een studie over gemaakt. Mocht je je er nog wat in willen verdiepen dan vind je het hier: https://hoeikdebijbellees.blogspot.com/p/dedoop-met-heilige-geest.html .

    1. Bedankt voor je reactie Rinske en ik ga je studie later helemaal lezen. Ik heb ‘m gevonden, maar het is nu al laat ? en het is best een lang stuk. Goed dat je je er zo in verdiept hebt.
      Hier is nog een gratis e-book te downloaden wat ook over dit soort dingen gaat: http://www.bijbels-perspectief.nl/page264.html

      Ik lees de blogs van Kars ook regelmatig. Ook verdiep ik me al jaren in dit soort dingen. Het is niet nieuw voor me en toch verbaasd het me steeds weer. Het komt ook steeds dichterbij en het lijkt alsof de Bijbelkennis van christenen steeds minder wordt en men alles maar aanneemt wat er gezegd of geleerd wordt.

Geef een reactie