Geef een reactie

5 reacties

  1. Eigenlijk ben ik verbijsterd over wat ik lees op over de 25 opgewekte doden. Ik heb waardering voor het stukje wat je hebt geschreven. En of het waar is? Geen idee, maar ik geloof absoluut niet dat dit van God komt. Satan komt met leugens, tekenen en wonderen 2 Thess. 2: 9. Op het blog van Kars Hardebol heb ik naar de filmpjes gekeken. Nare filmpjes om te zien. Ik heb ze niet uit willen zien. Laat je niet in de war maken. Dit hoef je niet te geloven. Zelf heb ik 9 jaar in een pinkstergemeente doorgebracht. Ik heb er een studie over gemaakt. Mocht je je er nog wat in willen verdiepen dan vind je het hier: https://hoeikdebijbellees.blogspot.com/p/dedoop-met-heilige-geest.html .

    1. Bedankt voor je reactie Rinske en ik ga je studie later helemaal lezen. Ik heb ‘m gevonden, maar het is nu al laat ? en het is best een lang stuk. Goed dat je je er zo in verdiept hebt.
      Hier is nog een gratis e-book te downloaden wat ook over dit soort dingen gaat: http://www.bijbels-perspectief.nl/page264.html

      Ik lees de blogs van Kars ook regelmatig. Ook verdiep ik me al jaren in dit soort dingen. Het is niet nieuw voor me en toch verbaasd het me steeds weer. Het komt ook steeds dichterbij en het lijkt alsof de Bijbelkennis van christenen steeds minder wordt en men alles maar aanneemt wat er gezegd of geleerd wordt.