/ / Chemo uitgesteld, weekje kado en fotoshoot

Chemo uitgesteld, weekje kado en fotoshoot

BAARMOEDERKANKER🎗
Kaal bald cartoons

De laatste chemokuur een weekje uitgesteld

Vanmorgen eerst bloedprikken en toen naar de oncoloog geweest. Hoewel ik me de laatste week goed voel waren sommige waardes in mijn bloed toch te laag voor een volgende chemo. Daarom wordt die een week uitgesteld naar 18 september. Met nog een rits nieuwe ziekenhuisafspraken gingen we weer naar huis.

Natuurlijk wilde ik zo snel mogelijk klaar zijn met de chemo’s, maar eigenlijk was ik hier toch ook snel mee verzoend. Het voelt nu als een kadootje, een week extra waarin ik me goed voel.

Leuke dingen doen

Als ik niet uitkijk heb ik die week zo volgepland. Leuke dingen zoals schoenen kopen met mijn dochter, buiten lopen in mijn slakkentempo met de hond, in de zon zitten, want het wordt goed weer geloof ik. Dingen doen die een goed gevoel geven. Zelf wat vaker proberen eten te koken of strijken enzovoorts, maar niet teveel van dit soort dingen, want dan heb ik geen energie meer voor de leuke.

Ik wil deze week wel uitbuiten en het eerste wat me te binnen schoot was een mail van afgelopen week over een concert van Martin Smith. Ik baalde toen ik die mail kreeg, want een concert een dag na de chemo wordt ‘m niet. Michael W Smith hebben we 30 april gemist omdat ik toen net was geopereerd, maar dit lijkt nu toch te gaan lukken en ik heb er zin in! Vol geloof heb ik net de kaartjes besteld en betaald, zelfs de prijs kan de voorpret niet drukken.

Fotoshoot

Afgelopen weken heb ik ook genoten van leuke dingen. Twee vriendinnen bezocht (mijn eigen huis had ik wel gezien). Ik ben mee geweest met mijn dochter naar de jaaropening van haar school, bij m’n schoonmoeder op visite en gisteren iets heel leuks, een fotoshoot! Ja echt, een fotoshoot zonder haar. Ik ben supertrots op de foto’s en eigenlijk ook op mijn hoofd zonder haar. Het staat voor mij voor het vechten tegen de kanker, het willen leven. Wie ze wil zien mag mailen, Appen of Facebookberichtje sturen.

Geef een reactie