Controle gynaecoloog – 29 augustus 2017

controles

Controle gynaecoloog

Hier het vervolg op de vorige blog over stress voor de controle . Alles was oké en ik ben weer superblij! De assistente was nogal spraakzaam vandaag. Ze lachte en zei dat ik gelukkig weer goed nieuws heb gekregen. Volgens haar zijn er vrouwen die al 20 jaar voor controle komen en zij hebben nog steeds last van stress. “Dat gaat nooit over” zei ze, met de nadruk op ‘nooit’. Ik ga er dus ook maar niet vanuit dat dat ooit minder wordt.

Vandaag

Maar voor vandaag en deze keer hebben we de stress weer gehad gelukkig! Over 3 maanden naar de radiotherapeut/oncoloog en over 6 maanden weer naar de gynaecoloog.

Mijn ouders gingen altijd eten samen bij Florizz na een goede uitslag voor mijn moeder. Ik zie nog hoe blij en dankbaar ze waren dan. Ze voelen zo dichtbij nu als ik daar weer aan denk, maar ze zijn zo ver weg en ik mis hen.

Uit eten wordt het niet voor ons vandaag, ik moet werken vanavond. Maar we vieren het door blij te zijn en druk te zijn met van alles en nog wat. Alle zorgen lijken even wat minder, de zon schijnt en God zorgt voor ons.

De cartoon ‘lanes’ komt van xkcd.com

3 reacties

  1. Cobie schreef:

    Fijn voor je Heleen dat alles weer goed is . Dankbaar . Nu weer genieten tot de volgende controles. Ik vind controles een fijn gevoel . Je weet altijd hoe je er voor staat . Vond het jammer dat ik na 10 jaar moest stoppen . Weg controle.en toch maar weer doorgaan zonder controlle en zelf opletten … ben blij met jou??

  2. Aritha schreef:

    Heel fijn! ben BLIJ voor je

  3. Anne Stekhoven schreef:

    Hé Fijn! Goed nieuws voor jou en je familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: