Geef een reactie

14 reacties

 1. Mooie overgang van de oude kerktelefoon naar de live-stream. Wat een uitkomst wanneer het niet gaat om te gaan. Ik moet lachen om de reactie…excuus. Maar jij zegt ‘geen sterkte wensen’ en wat krijg je? Juist! Ach lief hoor!

  1. Die ps heb ik later toegevoegd! En het is natuurlijk een begrijpelijk reactie van mensen, vind ik niet heel erg hoor. Maar soms voel ik me dan zo zielig.

   1. Zo grappig hoe je dit opschrijft. Ik zit ook wel eens te luisteren of ik nog langskom in ’t gebed 🙂

    Ik ben blij dat ik je blog heb ontdekt. Je schrijft leuk! Wel herkenbaar, da’s dan weer minder…

    1. Dankjewel, zo leuk om te horen dat iemand vind dat ik leuk schrijf ?.
     Jammer dat het herkenbaar is en je ook weleens thuis luistert. Ik hoop dat je soms ook naar de kerk kunt gaan. Ik meestal wel, maar ben vaak te moe. Het kost moed om er aan toe te geven en thuis te blijven. Uit angst dat er echt niemand meer aan me denkt.

     1. Ik loop ook nog gewoon rond hoor. Je ziet niet aan me dat ik ziek ben. “Met mij gaat alles goed” dat werk…?. Maar ik ben vaak héél moe. En dan scans elke 3 maanden Bijna niet te doen. Ondertussen met humor relativeren, maar ook weer niet teveel, pfff.
      Zegeningen tellen helpt trouwens wel (gezin, fam. enz.)
      Bedankt voor je blog.

  1. Dankjewel. Ik schreef hem ook niet alleen voor mezelf, al voelde ik me wel rot toen ik ‘m schreef, maar voor alle luisteraars thuis. Ik besef nu pas hoe dat is en zou wel met terugwerkende kracht alle zieken thuis willen bezoeken. Dus hopelijk is het een eyeopener voor alle kerkgangers in iedere kerk.