Dettol te slim af :)

Dettol

Soms heb ik enorme lol om iets simpels. Al jaren hebben we een automatische zeepdispenser van Dettol. Daarmee kom je niet met je handen, vies van rauwe kipfilet aan het pompje zodat je het volgende gezinslid niet opzadelt met een salmonellavergiftiging.

Het ding zelf kost niet veel, maar de navulflacons zijn prijzig en die koop ik daarom meestal op de markt. Nu wilde ik ze online ergens kopen, maar ik stuitte op dit YouTube filmpje waarin iemand voordoet hoe je de navulflacon zelf kunt vullen met een spuitje. Ik hou wel van dit soort geklieder en creativiteit, dus ik wilde het ook proberen.

Deze man tobt wat met een 10ml spuitje. Dat kan beter dacht ik en gisteravond heb ik op mijn werk een 50ml spuit meegenomen.

Ik ben deze week weer begonnen met werken trouwens. Al 7 maanden zit ik in de ziektewet. Deze week begon ik met 2x per week 2 uur weken en het ging goed en was leuk.

Maar vanmiddag ging ik de Dettol navul-truc dus uitproberen. Té leuk gewoon, het was reuze simpel en zo gebeurd. Voortaan koop ik een literfles zeep bij Aldi of Trekpleister en vul ik de zeepdispenser daarmee. Beter voor het milieu en goedkoper. En ik ben Dettol te slim af en dat vind ik misschien nog wel het leukste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: