Dierendag

Dierendag

Speciaal voor dierendag maakte ik een ‘dierendagbitmojicollage’. Mijn nieuwste ‘hobby’.

dierendag

2014

Mijn man en jongste dochter wilden een hond. Ik (en onze oudste dochter) niet, want ik zou degene zijn die die hond overdag moest uitlaten. Ook had ik niet zoveel zin om de hele dag en overal rekening te houden met een hond. Maar ik ging toch overstag. Een klein hondje wilde ik dan wel, die niét zou verharen en het moest een vrouwtjeshond zijn. Het werd een wit, klein boomerhondje, een kruising tussen een Shih Tzu en een Maltezer. Haar naam werd Lucky. Ze kwam in augustus 2014 als puppy van 8 weken en is nu dus 5 jaar oud.

2015

In 2015 werd onder andere deze foto gemaakt door Paulien. Toen durfde ik dit soort foto’s nog niet te plaatsen, terwijl ik er wel heel blij mee was. Dus bij deze alsnog!

Lucky was toen nog geen jaar oud en nog een heel speels hondje. Maar als ze bij mij op bed lag, wanneer ik ziek was van de chemo was ze heel rustig. Als ik huilde ging ze heel snel op mij hoofd likken. Daar heb ik zelf toen foto’s van gemaakt. Helaas ben ik de originele kwijt en heb alleen deze collage nog die ik toen maakte.

Kaal

Lucky

Je begrijpt dat ik geen spijt heb dat we Lucky hebben gekocht in 2014. Soms vind ik het wel lastig. Als we met zijn allen weg gaan bijvoorbeeld, of als ik moe ben en haar moet uitlaten. Maar ze is toch wel erg leuk en lief.

4 reacties

 1. Anne Stekhoven schreef:

  Wat een snoepie van een hond! Ik kan me voorstellen dat je er steun aan had in je ziek – zijn periode en ook nu nog. Tja nadelen heeft het hebben van een hond ook maar de voordelen wegen zwaarder denk ik zo.

 2. Nadia Vooys schreef:

  Hoi Heleen,
  Toch heb je veel vriendschap van dieren. Toen Priscilla overleed kwam Flekje mijn kat me troosten en kreeg veel liefde van mijn katten toen 2 later 2 jonge gehouden van een nestje. Er leeft nu nog 1 kat Molly en is 15 jaar . Die kan ook zo heerlijk kroelen met mij.. Heleen een hond of kat ze zijn zo betrouwbaar en trouw . Als Molly overlijd dan neem ik geen kat meer. 41 jaar katten gehad. Ik vind het nu genoeg. Maar geen spijt gehad dat ik ze zolang heb gehad.

 3. Cobie schreef:

  ❤❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: