Disneyland Parijs, #Iamstillalive

Disneyland Parijs

Vorige week was het voorjaarsvakantie en zijn we 2 dagen naar Disneyland Parijs geweest. De weersvoorspelling was niet geweldig, 90% kans op neerslag beide dagen. Maar ik hecht nooit zoveel waarde aan weerberichten. Mijn vader zei altijd dat het geen zin heeft, want je kunt er toch niets aan veranderen. Het weerbericht verandert zo vaak en gelukkig ook deze keer. Buiten een paar korte buitjes was het prima weer!

Het is 5 jaar geleden dat kankerellende begon en we zouden na afloop van alle behandelingen nog eens ‘iets leuks’ gaan doen met zijn vieren. Gek genoeg kwam het er steeds niet van, al 5 jaar niet. Terwijl ik ook gewoon niet meer had kunnen zijn, gaat het leven gewoon door. De neuropathie in mijn voeten, chronische moeheid, ‘de overgang’ en een stuk minder energie horen als voorheen horen er inmiddels bij. Het is niet zo dat ik de kanker vergeet of dat de kans weg is dat de kanker terugkomt, maar ik denk er niet meer dagelijks aan.

De dankbaarheid dat ik leef, het zo goed gaat en dat ik er kan zijn voor mijn gezin is groot! “Zet er een hashtag #Iamstillalive bij”, zei mijn dochter 😄. Onze humor is niet veranderd in 5 jaar.

Disneyland Parijs is niet heel erg educatief, maar het was wel erg leuk en gezellig met elkaar! Ondanks dat je me kon opvegen na twee dagen slenteren was het toch pure ontspanning om bezig te zijn met de vraag welke attractie we gingen bezoeken en wat we gingen eten en verder niets te ‘moeten’! Misschien ben ik té vaak, té serieus bezig en was dit daarom het ideale uitje.

3 Thoughts to “Disneyland Parijs, #Iamstillalive”

 1. Anoniem

  Leuk..Lekker genoten … blijven genieten Heleen😘

 2. Even ontsnappen naar een andere wereld, vermoeiend maar wel fijn. Die # nog maar lang erin houden maar

 3. Check https://www.thuiszorgkiezen.nl en doneer jij ook €1,75 om senioren in deze corona Covid-19 pandemie te helpen tegen eenzaamheid en hulploosheid.

  Alvast vriendelijk bedankt!

  Samen staan we sterk!

  Team Thuiszorgkiezen.nl onafhankelijk advies (minder betalen meer ontvangen)

Geef een reactie