Geef een reactie

5 reacties

  1. Mooi geschreven Heleen. Ook andere dagen hebben mensen liefde nodig niet alleen met kerst. Fijne dagen. Lieve knuffel van mij

  2. Dankjewel Heleen! Inderdaad kijk ik dit jaar anders naar Kerst. Het is nu minder erg dat het een vreet- en overdaad-feest is en een onbijbels feest. Het is nu voor mij toch nog iets uit de Bijbel, Jezus kwam naar ons toe. Het is nu voor mij heerlijk om vooral aan anderen te denken. En dat komt eigenlijk voor een groot deel door het verbod op de kerststal en andere reacties tegen Kerst. Dit jaar geniet ik van Kerst, en jij ook!!!

    1. Hey Anoniem, ik weet wie je bent hoor ;). Kerst is geen Bijbels feest idd, maar het is toch een kans om de wereld te laten zien wie Jezus is. Daarom moeten we het maar gewoon blijven vieren. En een beetje liefde en aandacht voor je naasten is fijn, heb ik nodig iig. En het is goed om aan de geboorte van Jezus te denken toch.