Geef een reactie

8 reacties

  1. Fijn Heleen blij dat het beter gaat … ik heb ook antidepressiva . Geweldig . Je sta positiever in t leven .. blijf ze lekker slikken .. beter gelukkig met als ongelukkig zonder pilletje … houd goede moed …liefs cobie??

  2. Ik had je gisteren al live gesproken, goed om het zo te delen. Leuk die opmerking van Lieke dat de dosering genoeg is, anders wordt je te grappig. Je bent goed bezig.

  3. Wat ben ik blij voor jou. We kennen elkaar weliswaar alleen via de blogs maar ik dacht de laatste tijd regelmatig: hoe gaat het nu met Heleen? Daarom levert jouw blog mij een mooi begin van de dag 🙂 Wat staat er ook alweer…in dit spoor verder?

    1. Ik moet inderdaad leren om te gaan met die moeheid, maar het gaat lukken. Dat poppetje van de foto heb ik op dezelfde manier beplakt als het dienblad een tijdje terug. Erg leuk om te doen!