Kaal

BAARMOEDERKANKERšŸŽ—
kaal chemo

Mijn haar valt uit

Ik was erop voorbereid. Na 14 dagen begint het haar uit te vallen bij deze chemokuur. En het klopte precies. Vrijdagmorgen onder de douche ging het goed, totdat ik gel gebruikte. Toen zaten de haren eraan geplakt. Ik was er meteen klaar mee. Had geen zin om in het weekend met kale plekken of zoiets rond teĀ lopen. Gelukkig had de mevrouw van de pruik ’s middags nog tijd voor me.

Pruik

Zo’n aardige vrouw, geweldig dat zulke mensen er zijn. Terwijl zij mijn haar eraf schoor kletste ik aan een stuk door natuurlijk en zij deed leuk mee. Ze deed super haar best om die pruik zo kort en wild mogelijk te makenĀ voor me. Zelf zie ik natuurlijk meteen dat het anders is dan mijn eigen haar, maar het valt mee.
Binnen heb ik dat ding niet op. Veel te warm en toch te nep vind ik. Met dit weer voelt niks op mijn hoofd het beste en als er onverwacht iemand komt zet ik een mutsje op.Ā Het is evenĀ wennen voor de anderen in huis. ZelfĀ viel het me mee gelukkig. Het is niet leuk, maar dit ben ik nu gewoon. Iets anders kan ik er niet van maken.

Geef een reactie