GROEI IN RELATIE BLOG OVER GROEI IN RELATIE, MET GOD EN MENSEN, IN GOEDE EN KWADE DAGEN, IN GEZONDHEID OF MET KANKER
BLOG OVER GROEI IN RELATIE, MET GOD EN MENSEN, IN GOEDE EN KWADE DAGEN, IN GEZONDHEID OF MET KANKER

Kamperen aan het strand

kamperen Strand

De hond en het strand

De hond heeft de vakantie van haar leven aan het strand. Gewoon kamperen is al leuk voor haar, de hele dag buiten op het gras. Dit jaar heeft ze een soort ‘Hoek van Holland’ als voortuin. Zo noemen we het, omdat we weleens met haar naar het strand bij Hoek van Holland gaan in eigen land.

Onze caravan staat een paar stappen lopen van het strand. Dus de hond is daar ook regelmatig. Omdat het niet erg druk is op de camping heeft ze vaak het strand voor haar alleen. Met hoog water heeft ze een strook van 2 meter en bij laag water heeft ze heel veel plaats om te rennen en te snuffelen aan het zeewier.

Dat is nog eens vakantie voor een hond toch? Ik bladerde net even door mijn blogs uit 2015 en vond deze, een brief gericht ‘Aan de bewoners van de sneeuwheide’. De sneeuwheide was een kampeerveldje op ‘de Heigraaf’ in Woudenberg. De oudere campinggasten op dat veldje waren niet zo blij met Lucky en ik schreef achteraf deze niet zo aardige blog over hen. Al vond een collega van mij het toen een van mijn leukste blogs :).

5 jaar geleden

Ook vond ik deze blog ‘Droom of nachtmerrie’. Die schreef ik precies 5 jaar geleden, op 3 augustus, na mijn 4e chemokuur. Ik was ziek en vond het voor mijn man zo rot dat de vakantie aan zee niet doorging. Maar dit jaar kamperen we dan toch aan zee! Met het strand als voortuin.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: