Geef een reactie

4 reacties

  1. Herkenbaar. Je leven is anders na kanker. Om je heen snappen ze niet wat er in je om gaat. Bij mij na 10 jaar nog niet. Ik laat ze kletsen. Moet jij ook doen. Leef je leven op jou tempo. Lief cobie

  2. Dankje Cobie. Ik weet het hoor, dat anderen het niet begrijpen en ik laat ze kletsen. Meestal spaar ik iedereen, maar soms gooi ik het er ook gewoon een keer uit :).

  3. Ik heb dan wel heel wat anders maar omdat het niet zichtbaar is, herken ik wel het onbegrip. Alsof je je moet verantwoorden voor iets dat al zo’n uitdaging is voor jezelf. Ik begrijp dat je nu pas aan verwerking toekomt omdat je de rollercoaster van behandelingen achter de rug hebt.
    Ik moet denken aan een advies dat ik vorig jaar kreeg: mijn vermoeidheid omarmen…
    Vind dat nog steeds lastig. Maar ik probeer het wel door mezelf tussen de activiteiten door rust te gunnen en niet te balen dat ik weer even moet liggen. Dan denk ik bijv. wat een lekker bed…Helpt wel!

  4. Je verwoord het goed Anne! Het voelt soms alsof ik me moet verantwoorden idd. En je vermoeidheid omarmen herken ik ook wel. Langzaam maar zeker accepteer ik dat ik niet meer kan wat ik vroeger allemaal kon.