Midweek naar de sneeuw

hond in de sneeuw

 

Midweek

Een midweek zijn we met vrienden naar het Thüringer Wald geweest en het was lang geleden dat ik zoveel sneeuw heb gezien.

Buikgriep

Met 9 mensen zaten we samen in een 8 persoons huisje en toen werden we ziek, één voor één. Onze jongste was al begonnen met buikgriep op oudjaarsavond, maar daarna leek het goed te gaan. Ik heb nog gewerkt op 1 januari en had toen nog nergens last van. Tot de vakantie dus. Maar we hebben het overleefd. Met emmers, wc’s schoonmaken, schoon beddengoed en door uitslapen en niet te veel en te zwaar eten.

Sneeuw

Gelukkig was bij de meesten het ergste na een dag voorbij en konden we ook genieten van de sneeuw en de omgeving. We gingen naar Gotha en naar Eisenach. Soms ontbrak er iemand bij een uitstapje, maar naar de grote Inselsberg konden we met z’n allen. Lucky wist niet wat ze meemaakte, zoveel sneeuw en ze vond het zo te zien erg leuk. De kinderen maakten met wat hulp een sneeuwpop van 2 meter hoog en gleden van de heuveltjes.

Dank

Ook de vriendschap heeft het overleefd en dat is best knap, want al kennen we elkaar al heel lang, we zijn toch best verschillend en we waren allemaal al moe voordat we vertrokken. Maar wij kunnen dit en dat is mooi! Uiteindelijk was het een leuke midweek in de sneeuw met leuke gesprekken op de gezonde momenten. Het weer was goed op de terugreis en we kwamen veilig thuis. We zagen Gods zorg en het was goed!

1 reactie

  1. Cobie schreef:

    Fijn dat jullie genoten hebben. Grt cobie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: