/ / Lang wachten op de uitslag van MRI

Lang wachten op de uitslag van MRI

BAARMOEDERKANKER🎗
boze smiley

Wanneer krijg ik de uitslag?

Omdat op de CT-scan niet goed is te ziet wat er in mijn buik zit, er vocht is te zien in mijn longen en de gynaecoloog het niet vertrouwd wordt er vrijdag 6 maart is de MRI gemaakt. Niemand heeft me verteld wanneer, hoe of van wie ik daar de uitslag van krijg. Dus ik bel de poli gynaecologie en de assistente maakt een afspraak voor maandag 9 maart.

Behoorlijk in de stress komen we die maandag aan bij dokter Kuit. Hij verteld ons dan dat de uitslag er nog niet is. ‘”Die is er nooit zo snel mevrouw, ik bel u donderdag, maar dat zou snel zijn”. Inderdaad, het is te snel, want ik wordt donderdag tussen de middag gebeld door de assistente met de mededeling dat de uitslag er nog niet is.

Rode kaart

De nieuwe belafspraak is op dinsdag 17 maart. Tot een uur of twee lukte het me om te wachten op dit telefoontje en toen heb ik zelf gebeld. Waarop de assistente me verteld dat deze belafspraak niet vandaag is maar morgen, woensdag 18 maart. Ik ontplof bijna, waarop de assistente me verteld dat ik een klacht in kan dienen als ik dat wil. Hiervoor zijn rode kaarten verkrijgbaar in het ziekenhuis. Vol adrenaline stap ik meteen op de fiets naar het ziekenhuis en vul ik zo’n kaart in.

Geef een reactie