/ / Opwekking 2018

Opwekking 2018

LEVEN MET GOD 🙏🏻
Opwekking 2018

Hond naar dierenpension

Lucky wegbrengen was het minst leuke van Opwekking. Al ging ze wel naar een leuk dierenpension in Hendrik Ido Ambacht. Maar dat moest ze nog gaan ondervinden natuurlijk. Op de foto zag ze mij weg gaan en was ze niet blij.

Trekkershut

Omdat ik absoluut geen ochtendmens ben, onrustig ben als ik op vakantie ga, bang ben alles te vergeten en omdat we op tijd bij Opwekking wilden zijn vrijdag, vertrokken we donderdagavond al. We hebben met zijn vieren overnacht in een trekkershut in Nunspeet. Toen hoefden we nog maar een klein stukje te rijden vrijdag naar Biddinghuizen.

Tent en voortent opzetten

 

We zijn echt goed in kamperen en we worden elk jaar beter. Mijn man zet gewoon alleen de voortent op en ik, samen met mijn dochter 2 tentjes. We stonden op een goed plekje op veld A.

Fluitketel

Dit jaar kocht ik een mini fluitketel. Speciaal voor Opwekking, want zonder stroom daar hebben we niets aan onze waterkoker. Als je goed kijkt zie je ook onze camping-broodrooster. Kamperen is niet zielig, ook niet zonder stroom. Die boterhammen waren lekker. Je moet alleen even geduld hebben voor ze zijn geroosterd. Dat is dan weer lastig, want veel tijd hebben we meestal niet bij Opwekking.

The Michael W. Smith project door Pearl & Friends

Vrijdagavond zong Pearl oude en nieuwe nummers van MWS in de theatertent. Het eerste nummer was het ‘Onze Vader’ en het tweede nummer was You Won’t Let Go. Toevallig had ik afgelopen woensdag stukjes uit dat nummer gebruikt als ringtone en voor verschillende meldingen op mijn mobiel. Als je me belt hoor ik ‘You are the anchor for my soul,
You won’t let go’ en bij een agendamelding ‘No valley low, changes the truth.
So I’m not afraid’.

Seminars

We hebben de seminars ontdekt. Het is er een stuk rustiger en de sprekers net zo goed als de christelijke BN’rs. Zaterdagochtend waren we in seminartent 1 bij Bram Rebergen. Hij vertelde iets over vaderschap. Hoe belangrijk het is dat kinderen bevestiging krijgen van hun vader.

Zaterdagavond waren we in seminartent 2 bij Anko Oussoren. Hem hebben we eerder gehoord bij Opwekking een paar jaar terug. Helaas heb ik de aantekeningen die ik maakte op mijn mobiel niet opgeslagen. Maar ik heb wel iets onthouden. Anko vertelde dat tieners zich zo veilig moeten voelen in de kerk dat ze durven zeggen niet meer te geloven, maar toch naar jeugdavonden kunnen en durven gaan.

Zondagochtend

Zondagochtend waren we in de grote samenkomsttent. Eén keer moet je daar toch wel zijn geweest natuurlijk. Het zingen is heel gaaf met zoveel mensen.

Sfeertje

Het sfeertje bij Opwekking vind ik moeilijk in woorden uit te leggen. Het is gewoon gezellig, met zoveel mensen bij elkaar. Deze foto is gemaakt op vrijdagmiddag toen het nog rustig was. Opwekking trekt iedere jaar meer bezoekers, dit jaar 75000. Volgens Trouw is dat dankzij het traditioneel kerkvolk, waar de meerderheid vandaan komt. Dat zal de reden wel zijn dat ik me er zo thuis voel.

Maandag

Maandagochtend hebben we ingepakt. Toen we klaar waren hebben we wat rondgelopen op het hoofdterrein. De laatste muntjes opgemaakt. Een uur in de rij gestaan voor een tosti en mijn mobiel opgeladen in de zon. Heerlijk was het en Trinity erg leuk zoals altijd.

Gisteren heb ik de hond weer opgehaald. Ze heeft het leuk gehad, samen met nog heel veel andere honden. De wasmachine draait, ik heb alweer gewerkt gisteravond en ik probeer het nu even rustig aan te doen.

Geef een reactie