Over Heleen

 

Het ontstaan van deze website

Ik ben Heleen, 46 jaar oud en 22 jaar getrouwd met Arwin. Samen hebben we 2 dochters van 19 en 15 jaar.

Toen ik in 2015 de diagnose baarmoederkanker (stadium 4a) kreeg begon ik met het schrijven van een blog, waaruit deze website is ontstaan. Ik ben geopereerd, kreeg 6 chemokuren en 23 bestralingen. Schrijven hielp me de dingen op een rijtje te krijgen en te verwerken. Ook was het een handige manier om mensen op de hoogte te houden hoe het ging met mij en met ons gezin.

Groeiblog

BLOG OVER GROEI IN RELATIE, MET GOD EN MENSEN, IN GOEDE EN KWADE DAGEN, IN GEZONDHEID OF MET KANKER

Al een paar jaar vóór ik ziek werd begon ik met mijn Groeiblog, maar ik vond het eng om iets te plaatsen in het openbaar en deed er weinig mee. De naam van deze blogsite heb ik bewust behouden. Omdat ik heb ervaren dat we, ook in en door pijn en moeite, groeien.

Op deze Groeiblog schrijf ik over:

Wat ik doe en waarover ik schrijf

Al meer dan 27 jaar werk ik als apothekersassistent, waarvan de laatste 13 jaar in een dienstapotheek. Daarnaast vind ik het leuk om met hele andere dingen bezig te zijn en iets te leren. In 2012 begon ik met de 4-jarige cursus Contextueel Pastoraat bij de stichting Koinonia. In september 2017 ben ik begonnen met de ETS-Bijbelcursus bij het Evangelisch College.

Leven met God en de Bijbel

Op een gegeven moment schreef ik steeds vaker over het onderwerp ‘wonderen en genezing’ op mijn Groeiblog. Natuurlijk omdat ikzelf kanker had, maar ook mijn moeder en mijn schoonvader zijn overleden aan kanker en na mijn tweede chemokuur is plotseling mijn vader overleden aan een hersenbloeding.

In 2019 ben ik een tweede website begonnen Leven met God en de Bijbel. De thema’s waarover ik schrijf daar zijn:

BIJBEL(STUDIE)📖, BOEKVERSLAGEN📚, ISRAËL🇮🇱, KERK⛪️/NEW AGE & NEW APOSTOLIC REFORMATION🐍 en PERSOONLIJK👩🏻‍💻