/ / Poliep weggehaald en afspraak bij de longarts

Poliep weggehaald en afspraak bij de longarts

BAARMOEDERKANKER🎗
Albert Schweitzerziekenhuis Sliedrecht

poliep weggehaald

Vandaag is de poliep weggehaald door gynaecoloog van H.  De ibuprofen die ik van tevoren moest innemen was ik vergeten. Maar, zo zei ik zelf ‘die had ik toch bij m’n bevalling ook niet’, het zal wel loslopen.

Echt prettig was het nou ook niet, maar alles zag er ‘normaal’ uit allemaal volgens de gynaecoloog. Voor de zekerheid wordt een poliep wel altijd onderzocht, maar veel zorgen maak ik me niet. De ergste spanning is weg.

afspraak bij de longarts

Vanmiddag was de  afspraak bij de longarts, nadat ik eerst een longfoto heb laten maken. Het vocht is op de foto ook te zien. De longarts wil weten wat dit vocht is, dus er moet een ct-scan gemaakt worden van de long en een echo geleide punctie, waarbij wat vocht wordt weggehaald.

Geef een reactie