Porseleinen huwelijk

Porseleinen huwelijk

20 jaar!

Dinsdag 29 mei waren we 20 jaar getrouwd. Zoiets wordt een porseleinen huwelijk genoemd las ik, omdat je servies aan het afbrokkelen is. Bij ons valt dat best mee en het staat nog steeds in de kast. Ik vind het nog steeds leuk, met de kleuren rood, bruin, groen, blauw en oranje. Toen hield ik al van kleur.

Vieren

Dit jaar kreeg ik zelfs bloemen van mijn man en hij had vrij genomen! Dat was een verrassing. We zijn samen een middag naar Scheveningen geweest. ’s Avonds moest ik werken, want ik had geen vrij gevraagd. Ik had geen plannen om het te vieren, want ik ben nooit zo van data, roep ik altijd hard. Maar dat veranderd nu toch. Je kunt ook té nuchter zijn besefte ik.

Vorige week bedacht ik opeens, we gaan dit vieren en mijn man vond dat ook een goed plan. Waarom wachten tot 25 jaar? Als we dat halen vieren we het gewoon weer. Een etentje met mijn schoonmoeder, al onze broers en zussen en onze kinderen leek me een goed plan. Ik gooide het snel in de familie WhatsApp-groep. We zien wel wie er mee kan dacht ik en tot mijn verbazing kon iedereen of werd er van alles verzet om erbij te kunnen zijn. Bedankt allemaal! Niet alleen voor de kadootjes, maar vooral voor jullie aanwezigheid en gezelligheid!

Nodig nu

Nog een liedje voor mijn man, die het al 20 jaar met mij volhoudt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: