Repeat

BAARMOEDERKANKER🎗
Rijndam oncologische revalidatie

Repeat

Zou ik de enige zijn die soms een nummer 10x achter elkaar luistert? Mijn kinderen vinden het altijd behoorlijk irritant, maar als ik alleen in de auto zit heeft niemand er last van. Vanmorgen was ik onderweg naar de fitness bij Rijndam en luisterde ik de eerste 27 seconden van ‘Redemption Day’ -tig keer achter elkaar. Zou ook een leuke ringtone zijn voor mijn mobiel.

Fitness

De fitness ging goed, ik kan steeds beter en sneller fietsen en lopen en zelfs de crosstrainer kan ik steeds langer volhouden. Het contact met de andere patiënten is leuk. De fysiotherapeuten, de ergotherapeut en de psycholoog zijn aardig. Ik voel me op m’n gemak en het voelt vertrouwd inmiddels. Na een moeilijke periode van operatie, chemokuren en bestralingen is dit een periode van opbouwen en verwerken wat er allemaal is gebeurd en daar helpen zij ons bij.

Op de terugweg telde ik dat het al de 5e week was. Dus ik ben al over de helft met de gesprekken bij de psycholoog, op de helft bij de ergotherapeut en de fitness is nog 7 weken.

Van tevoren leek het best een lange periode, maar het gaat dus best snel. Nu het steeds meer vertrouwd wordt vind ik dat opeens niet zo leuk. Afscheid nemen is nooit mijn sterkste punt geweest. Gelukkig heb ik het afgelopen jaar geleerd om meer bij de dag te leven, dus ik denk er nog maar niet teveel aan. Snel heb ik mijn muziek maar weer aangezet en toen een paar keer het hele nummer beluisterd. Zo mooi!

Redemption Day

 

What a victory
When the sky fell down
And the curtain tore
So we could be as one
What a mystery
When Your love came down
And our hearts were drawn
Into Your majesty

Oh redemption
Oh Redemption Day

What a victory
That You left Your home
Went to hell and back
For our iniquities
What a mystery
That we turned our backs
On the greatest love
This world has ever seen

We’ll be standing
Now we’re singing

Oh the joy
You are my salvation
Oh the joy
Jesus my salvation
Oh the joy
Forgiveness leads to a brand new start
We’ll be standing on Redemption Day

What a history
That You loved the world
Turned it upside down
On the cross at Calvary
What a destiny
That we’ll rise again
At the journey’s end 
Where our life begins with You

We’ll be standing
Now we’re singing

 

 

Geef een reactie