Tevreden

Being happy doesn't mean everything is perfect

Druk weekend

Tevreden hang ik sinds vanmorgen half 12 een beetje onderuit op de bank. Voor nu ben ik blij. Ik geniet nog na van een druk maar leuk weekend. Eigenlijk een te druk en volgepland weekend, maar soms kan het niet anders of kies ik daarvoor.
Zaterdag ging ik naar de regiodag van Koinonia. De laatste 3 jaar was de regiodag een verplichte cursusdag voor me. Nu ging ik om de sfeer weer eens te proeven en omdat ik het onderwerp wel boeiend vond, maar eigenlijk ook vooral om alle medecursisten weer eens te zien en spreken natuurlijk. Graag had ik nu ook in het 4e cursusjaar gezeten, maar er kwamen nu eenmaal andere dingen in mijn leven. Het leven gaat door en alles is anders geworden, maar gelukkig kon ik zaterdag gewoon genieten. Het was veel en lang, van 10 tot 16 uur. Luisteren, soms schrijven, bijpraten, een knuffel soms, buiten eten. Best veel indrukken voor nu, kon ik vroeger beter, maar het was een te gekke dag.
 
Zondag naar de kerkdienst geweest en veel te lang nagepraat. Te lang voor mijn benen dan. ’s Middags ook nog anderhalf uur gewerkt in de apotheek. Ook net iets te lang eigenlijk, maar het ging goed. 

Fitness

Vroeg naar bed gegaan gisteravond en vanmorgen dacht ik even ‘zal ik thuisblijven en niet naar de fitness gaan?’, want ik was nog steeds moe. Maar ik wist dat mijn fitnessmaatje het ook druk had gehad afgelopen zaterdag met een examen. Niet zeuren dus, maar gewoon gaan. Gelukkig ging het goed. De loopband en crosstrainer heb ik zelfs een tandje hoger gezet. Leuk spel gedaan op het einde en het was gezellig.
De rest van de dag hang ik dus op de bank, maar ik vind het best zo. De rommel en de was liggen er morgen vast ook nog wel.

2 reacties

  1. Heleen schreef:

    Ja veel hè, de was ligt er ook nog steeds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: