TUINHEKJE

RELATIONEEL πŸ’‘
tuinhekje

Februari, auto in de voortuin

Zo zag onze voortuin er uit in februari, toen een automobilist met 80 tot 100 kilometer door de bocht ging. Rakelings reed hij langs twee tieners. Zonder het paaltje, was hij waarschijnlijk bij ons de keuken binnengereden.

Het ergste vond ik het tuinhekje. Dit was een van de laatste dingen waarmee mijn vader ons heeft geholpen. Ik weet nog dat hij zei dat het recht stond en goed vast zat. Maar ja, tegen een auto met zo’n vaart was het niet bestand.
tuinhek februari

Nieuw tuinhekje

Omdat het poortje openstond, is de helft van het tuinhekje gewoon blijven staan. Vorige week is de andere helft vervangen door een nieuw stuk. Gelukkig was het nog te leveren!

De boom in het midden is geschampt door de auto en staat een beetje scheef, maar we hebben hem toch laten staan, want hij lijkt het wel te overleven Gisteren hebben we nieuwe plantjes in de tuin gezet. De twee poppetjes en het hondje op de foto staan er ook weer. Ze stonden vroeger in de tuin van mijn ouders. Zo is het toch weer een leuke herinnering aan mijn ouders, en dat op vaderdag!

tuinhek

2 Comments

  1. Hoi Heleen gelukkig niet je keuken binnen .. Was schrikken zeker…zo n gek flink bekeuren .wat een gek om zo hard te rijden in zo n straat…..liefs cobie

    1. Gek genoeg schrok ik niet eens heel erg. Ik dacht dat er weer een vrachtwagen in het versmaldedeel in onze straat reed, maar toen ik naar buiten keek zag ik die auto. Omstanders die het hebben gezien waren wel erg geschrokken en boos. Hij reed rakelings langs 2 tieners en een oma die hem zag aankomen in de verte haalde snel haar kleinkind van de straat.
      Waarschijnlijk moet hij alles zelf betalen, want hij was onder invloed van alcohol.

Geef een reactie