/ / Uitslag CT-scan

Uitslag CT-scan

BAARMOEDERKANKER🎗
bange smiley

Uitslag CT-scan

23 februari is de CT-scan gemaakt. Vandaag werd ik gebeld door gynaecoloog K. over de uitslag. Hij is wel heel erg aardig en dat vind ik een beetje verdacht.
Hij vertelt me dat op de CT-scan ook niet goed te zien is wat er zit in mijn buik. Dan zegt hij “ik vind het heel vervelend dat ik u dit door de telefoon moet vertellen, maar u raakt steeds verder van huis. U kwam met een klein poliepje, nu komt dit erbij en ook is er vocht in uw longen te zien op de scan”
Ik vraag meteen of dit een uitzaaiing kan zijn van hetgeen in mijn buik zit en hoop natuurlijk op een heel hard ‘NEE’. Maar ik krijg als antwoord “dat is wel de reden dat we u verder gaan onderzoeken mevrouw. Het kan van alles zijn, uw eierstokken of iets aan de darmen’.

Uitgezaaide eierstokkanker?

Ik schrik me nu echt rot. Nieuwsgierig, maar niet echt handig ga ik Googlen en vind dat als ik eierstokkanker heb met uitzaaiingen in de longen ik in stadium 4 zit en dat is toch best hopeloos….
Er wordt een afspraak gemaakt voor een MRI op 6 maart en bij de longarts kan ik 3 april terecht.
 

One Comment

Geef een reactie