/ / Uitslag echo

Uitslag echo

LEVEN NA KANKER 😇
rontgenfoto

Echo

Vanmiddag om 16:05 uur is de echo gemaakt van de bobbel op mijn rug.. Dit keer hoefde alleen mijn shirt maar uit en ik moest op mijn buik gaan liggen. Ik ga van de stress altijd hele rare dingen zeggen en zei nu dus dat ik gekkere standjes gewend ben tegenwoordig bij de gynaecoloog. Waarop ze me ook herinnerde aan mijn jaarlijkse mammografie, maar die vind ik minder gek. Gelukkig ben ik heel makkelijk en mag iedere arts in opleiding altijd meekijken. Als ze er van leren heeft ’t allemaal nog enig nut denk ik dan.

Lipoom

Ik kreeg van tevoren uitgebreid uitleg. Na de echo zou ze even weg gaan en de arts laten kijken naar mijn echo. Eventueel zou die dan nog komen als het niet duidelijk was. Maar zelfs dat was niet nodig dit keer! Het was zonder twijfel een lipoom of vetbult en geen uitzaaiing. Hij was niet zo groot als een ei zoals ik zelf dacht, maar bijna 3 cm. Nou ja, een half ei dus. Ze zei ook dat ik er misschien meer ga voelen nu op andere plekken, als ik er op ga letten, want meestal hebben mensen er meer dan één. Ik heb nog gevraagd of dit komt door een algemeen teveel aan vet, maar dat was niet zo.

Nu ben ik even helemaal klaar met alle onderzoeken en stress en ik hoop dat de rugpijn vanzelf verdwijnt. Niet teveel op letten maar, weer verder met sporten, werken en gewoon leven.

4 Comments

  1. Fijn heleen , ik heb vanaf m’n elleboog tot aan m’n bovenarm allemaal lypoompjes zitten worden er steeds meer en groter er is ook een echo van gemaakt , zolang ik geen last heb gewoon laten zitten, dus maak je niet druk ,,,, liefs cobue

Geef een reactie