/ / Uitslag MRI, endometriose!

Uitslag MRI, endometriose!

BAARMOEDERKANKERšŸŽ—
uitslag mri endometriose

Telefoontje

Gelukkig kwam dan toch vandaag het verlossende bericht. De uitslag van de MRI, waar ik zoĀ lang op moest wachten. Per telefoon dus, maar dit keer is dat niet erg want het is goed nieuws!

Niets kwaadaardigs

Gynaecoloog dokter Kuit zegt mij letterlijk “er is niets kwaadaardigs te zien op de MRI mevrouw, het is endometriose of oude bloedingsresten. U laat een echo maken, dan krijgt u een keer de prikpil enĀ daarna maken we weer een echo, om te kijken of het weg is”.
Dit is het laatste contact met hem, want hij was tijdelijk in het ASZ vertelt hij. Pff, wat ben ik opgelucht! Ik heb me voor niets zoveel zorgen gemaakt. Geen eierstokkanker, het is maar endometriose.

Geef een reactie