GROEI IN RELATIE BLOG OVER GROEI IN RELATIE, MET GOD EN MENSEN, IN GOEDE EN KWADE DAGEN, IN GEZONDHEID OF MET KANKER
BLOG OVER GROEI IN RELATIE, MET GOD EN MENSEN, IN GOEDE EN KWADE DAGEN, IN GEZONDHEID OF MET KANKER

Bretagne – vakantiefoto’s

Bretagne

Vakantiefoto’s

We zijn weer thuis en hier zijn dan een paar vakantiefoto’s van Bretagne. Bloemetjes, veel bootjes, stadjes en de hond.

Bloemen en kruidentuin

In de bloemen- en kruidentuin maakte ik veel foto’s. De meeste bloemen waren al bijna uitgebloeid. Voor het mooi moet je hier eerder zijn natuurlijk, maar toch vond ik het nog erg leuk. De kruiden met beschrijving vond ik grappig. Veel herkende ik er van de apothekersassistenteopleiding lang geleden. Perilla, melisse, valeriaan, tabac en digitalis zijn ook handig in het ‘Covid-19 tijdperk’. Antiseptisch, kalmerend, rustgevend en goed voor je hart.

Bootjes

Nooit eerder kampeerden we dichtbij zee, dus de bootjes moeten erbij. Ik kon niet stoppen met foto’s maken, zo leuk vond ik het.

Dorpjes en stadjes

Dorpjes en stadjes waren altijd al mijn favoriete foto-object en dus ook in Bretagne.

Lucky

En als laatste natuurlijk foto’s van de hond! Ze had de vakantie van haar leven. Het strand voor haar ‘huis’ (camping) de hele dag. Daar vond ze af en toe een grote veer die ze mee nam. Veel strandjes waren er in de omgeving. Ze mocht niet op elk strand, dus daar moest ze even wachten. Zoals je ziet was er genoeg ruimte ook om te rennen, veel strandjes waren bijna leeg. Op de foto in het midden was ze even haar oriëntatie kwijt, omdat het zó’n groot strand was! Ze wist niet waar naartoe te gaan.

Geef een reactie

2 gedachten over “Bretagne – vakantiefoto’s”

%d bloggers liken dit: