Vervolg ‘Better Day’

Schuursponsje

Veel gedaan gisteren

Ik voel nog de kick van mijn schoonmaakactie van gisteren. De voorzolder en kamer van mijn dochter zijn lang niet zo schoon geweest. Elk hoekje en gaatje heb ik gehad. Ik vraag iedereen tot vervelends toe of ze toch wel alle details hebben gezien en gelukkig is dat zo. Mijn man heeft de slaapkamerdeur vandaag nog een laagje verf gegeven. Dat was nodig omdat ik in mijn enthousiasme niet alleen de stickerresten heb verwijderd met Cif en schuurspons, maar ook wat verf.

Van het een op andere moment kan ik niets meer

Vandaag heb ik van 8 tot 15:30 uur gewerkt en ook dat ging nog goed. Tot ik thuis kom en even ga liggen. Van het een op andere moment ben ik op en kan ik niets meer. Ik kan bijna niet meer op mijn voeten staan. Ze raken er al aan gewend hier thuis en laten me slapen tot het eten klaar is. Eigenlijk ben ik zelfs te moe om te eten en ik ga meteen weer naar bed.

Na anderhalf uur kan een blogje op de iPad wel weer en ik ga nog even gezellig naar beneden, waar de rest het toch nogal eens zonder mij moet doen.

Het voelt toch als een overwinning, die schoonmaakactie. Misschien wat onhandig gepland vóór een werkdag oké, daar valt nog wat te leren. Maar het blijft een ‘Better Day’, want ik heb het toch maar gedaan.

2 reacties

  1. Wil schreef:

    Goied van jou heleen en heerlijk he due schoonmaak gevoelens .

  2. Cobie schreef:

    Goed bezig Heleen Alleen op jou tempo. Niet alles tegelijk willen. Liefs cobie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: