/ / Vervolg en bijwerkingen eerste chemo…

Vervolg en bijwerkingen eerste chemo…

BAARMOEDERKANKERšŸŽ—
bijwerkingen

Het leek mee te vallen..

Vrijdag leek het allemaal mee te vallen met de bijwerkingen en smaakte het eten nog redelijk. Ik had me niet zo gerealiseerd dat die ook 1 of 2 dagen later nog kunnen beginnen….

Vrijdagavond begon de moeheid. ZaterdagĀ liep ik de hele dag met een rood en warm hoofd en armen. Ik moet echt elke ochtend een tabletje granisetron tegen de misselijkheid innemen. Als ik dan rustig blijf liggen ’s morgens gaat het goed. Zondag werd ik wakker met mijn kin vol met blaasjes. Ik leek wel een puber. Het leek op acne, maar het was vocht. Zondag deden mijn benen echt pijn en dat is nog niet helemaal over helaas. Vanmorgen heb ik wel even geslapen, met een oxazepam tabletje. Eten doe ik wel, maar wel minder en water smaakt vies. Ik hoop zo dat het na vandaag beter zal gaan…

Bijwerkingen

Ik heb even gezocht naar de bijwerkingen van carboplatin en paclitaxel. Niet echt leuk. Bot- en spierpijn worden vermeld en dat voel ik wel, vandaar die pijn in mijn benen en voeten.

Geef een reactie