Voor mijn liefste man

Kos

Vanavond kom je thuis

Oef, wat een softe titel boven deze blog. Niks voor mij eigenlijk. ‘Mijn liefste man’, zoiets zeg ik normaal nooit, maar juist daarom nu wel een keertje.

Vanavond kom je weer thuis na een paar dagen weg te zijn geweest voor je werk. We redden het best met z’n drieën. Het is nog een grotere rotzooi in huis dan anders, omdat jij nu niets opruimt en omdat jij het toch niet ziet laten we alles ook nog wat langer liggen. We eten wat we lekker vinden en laten dus jouw nasi en wokgroenten staan. De hond ligt breeduit op jouw plek ’s nachts. We nemen onze plek in huis nu allemaal  wat breder in.

’s Morgens verslapen we ons, omdat we niet wakker worden van jou en komen een half uur te laat op school en de hond moet ik nu ook ’s avonds zelf uitlaten. Lucky wacht op je en kijkt soms naar de poort waar je blijft.

Na een paar dagen missen wij je ook en besef ik weer hoeveel ik van je houd en dat je voor mij echt de liefste bent. Juist doordat je altijd zo goed voor ons zorgt redden we het wel een paar dagen en in het verleden ook weleens 2 weken zonder jou.

Vroeger

Weet je nog onze eerste vakantie samen? Wat waren we jong en was het leuk. Samen op een scooter over Kos. Ik stond doodsangsten uit en riep dat het wat zachter moest, maar volgens jou gingen we al in een slakkengang. Weet je die keer dat ik  na het eten zo’n raar gevoel in mijn benen had? Ik had niets door en jij lachte je rot. Wist ik veel dat het door de combinatie ouzo en amaretto kwam. Weet je nog dat ik eindeloos bezig was met het maken van 1 foto en zelfs op de grond ging liggen voor de beste foto? Jij was altijd aan het filmen. Later met de kinderen gingen we kamperen en wat is dat leuk altijd!

Kom maar snel naar huis met het vliegtuig! Ik mis je. Hier alvast een liedje voor jou ‘Everything changes’ toen ik jou leerde kennen.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: