GROEI IN RELATIE BLOG OVER GROEI IN RELATIE, MET GOD EN MENSEN, IN GOEDE EN KWADE DAGEN, IN GEZONDHEID OF MET KANKER
BLOG OVER GROEI IN RELATIE, MET GOD EN MENSEN, IN GOEDE EN KWADE DAGEN, IN GEZONDHEID OF MET KANKER

Weer sporten op maandagochtend

Naar de wc gaan tijdens het sporten en dan bijna in de pot glijden. De druppels langs je rug voelen en over je hoofd. Jakkes! Sorry, dit is echt niet lekker, maar geeft wel aan hoe goed ik bezig ben. Dat vind ik zelf in ieder geval. Er liggen schoonmaakdoekjes op de wc vanwege corona en ik maak ‘m voor én na gebruik schoon, zodat de anderen er geen last van hebben. Gelukkig komt het zelden voor dat ik tijdens de fitness moet plassen, al drink ik dan toch een liter water.

De eerste paar keren in augustus, toen ik weer mocht sporten bij de fysio ging het niet zo best. Maar nu zit ik weer op het niveau van vóór corona en dat is fijn. Hopelijk is er geen tweede lockdown nodig, want dan begin ik weer opnieuw en daar heb ik geen zin in.

Zin om te gaan heb ik nog steeds niet op maandagochtend, maar als ik er ben is het best leuk. Gezellig is het ook. De groep is vanwege corona nóg kleiner dan hij al was, dus we missen wel een paar mensen.

Ik maakte me wel wat zorgen tijdens de ‘coronaperiode’ om de andere deelnemers. Ze zijn een stuk ouder dan ik en niet allemaal even gezond. Maar gelukkig, ze zijn er nog! Ze zijn een soort opa’s en oma’s voor me op maandagochtend en dat is best leuk.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: